Exposició

Guanyar-se el pa

Sant Andreu Contemporani
20 octubre, 2021 - 12:00 a 7 novembre, 2021 - 15:00

​Les convocatòries d’art dirigides als artistes més joves ofereixen la possibilitat d’iniciar una trajectòria amb la finalitat que aquells/es que s’hi presenten puguin viure de la seva pràctica artística. Som conscients que el camí per aconseguir-ho no és fàcil i que les convocatòries també responen a un model que s’hauria de repensar. Tot i així, la nostra voluntat, més que mai, és donar visibilitat i constituir un primer espai alliberador i esperançat on poder madurar, créixer i fer-se més forts dins del context de l’art contemporani.

Guanyar-se el pa reuneix els treballs finalistes del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2021 en la modalitat d’obra, els dossiers finalistes en la resta de modalitats (projecte, mediació i comunicació gràfica) i els projectes dels/les artistes de SAC-FiC Programa de Residències 2020.

Sant Andreu Contemporani (SAC) és un programa públic dedicat a l’art jove al districte de Sant Andreu, amb el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Articulat al voltant del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas, el programa fomenta l’experiència en l’etapa de professionalització artística a través de la producció de projectes expositius i publicacions, residències per a artistes i comissaris, i programació d’activitats.


​* Volem agrair a l’artista Joana Capella que ens permeti utilitzar com a títol de l’exposició el del seu projecte Guanyar-se el pa, que va ser seleccionat per la Sala d’Art Jove en la seva convocatòria 2017-2018.

Programació