Site-specific
- Part de

Màquina esquizofrènica

10 gener, 2019 - 19:00

Màquina esquizofrènica

Màquina esquizofrènica, la tercera part del projecte COL·LAPSE de Joan Morey, comissariat per Latitudes, és una performance inèdita que tindrà lloc el 10 de gener de 2019 a les 19 h en una ubicació molt rellevant de la ciutat de Barcelona però que es manté expressament en secret. L’acció en viu s’integrarà en l’extensa narrativa del passat físic i discursiu d’aquest espai.

L’obra de Joan Morey critica però també encarna un dels aspectes més espinosos i transcendentals de la consciència i el comportament humans: la manera en què ens relacionem amb els altres, sigui com a oprimits o com a opressors. És com si el to fosc i ominós del seu treball respongués a aquesta preocupació central per l’autoritat i l’exercici del poder. Com si, fins a cert punt, es limités a mostrar el reflex de la història universal, que es caracteritza pel domini, l’explotació i les desigualtats. Malgrat tot, també suggereix que és precisament a través del ‘pervers’ col·lapse de la severitat amb la sensualitat, de la realitat amb la imaginació i del desig amb la degradació que és possible  —en circumstàncies excepcionals— extreure llum de tanta foscor.

Observacions
Performance a porta tancada i accés restringit. Aforament limitat. La performance és exclusivament per a públic adult i, a causa de l’entorn arquitectònic, no és apta per a persones amb mobilitat o visibilitat reduïda. L’accés a la performance està subjecte a normes de protocol, entre elles el codi de vestuari i l’acceptació per escrit de condicions per a l’assistència. Fins i tot havent rebut confirmació i complint de manera correcta el protocol d’assistència indicat, l’artista, el Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats i el Centre d’Art Tecla Sala es reserven el dret d’admissió. En la confirmació d’assistència es facilitaran tots els detalls organitzatius.

INSCRIPCIÓ TANCADA.
 

 

Relacionats: 
Programació