Activitat
- Part de

Reconèixer, reunir-se, resignificar

9 gener, 2021 - 18:30

Conversa entre Salma Amzian (investigadora i activista), Ali el Aziz (actor), Adrian Schindler (artista) i Anna Manubens (comissària). 

​A partir d'una col·lecció de documents històrics il·lustrats, la trobada examinarà l'imaginari orientalista i colonial que Espanya ha forjat sobre “l'altre marroquí” en l'últim segle i mig i les formes, visibles i invisibles, sota les quals sobreviu en l'actualitat. Recolzant-se en treballs de Wendelien van Oldenborgh i la performance Espectres del Marroc (2020) d'Adrian Schindler, el grup reflexionarà amb una pluralitat de perspectives sobre el potencial i les contradiccions d'estratègies artístiques de-colonials atentes als diferents llocs d'enunciació i als mecanismes de poder inherents a la representació.

Activitat a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, a la sala Polivalent 2, vinculada a l'exposició to llengua boca, una retrospectiva de Wendelien van Oldenborgh, comissariada per Anna Manubens, al Centre d'Art Contemporani fins al 17 de febrer. Aforament limitat. Inscripcions prèvies a  inscripcionscentredart@gmail.com

Programació