Activitat

Riu Besòs: Una membrana de la ciutat

23 febrer, 2019 - 11:30 a 14:00

Dirigit a grups intergeneracionals (limitats a 20 persones) 

Col·laboradors: estudiants del segon curs d’Urbanisme i el professor Jordi Franquesa, del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’ETSAB (UPC) 

El taller «Riu Besòs: una membrana de la ciutat» està coordinat en col·laboració amb els estudiants de l’assignatura Urbanística II del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’ETSAB, que al llarg de l’exposició faran una anàlisi detallada de l’entorn urbà del riu Besòs, a través d’una sèrie de sis plànols a escala 1:4000. Durant el taller, els estudiants, juntament amb el col·lectiu Duae, guiaran els participants en una reinterpretació d’aquests plànols que pretén posar en relleu les singularitats i el paper de l’àmbit construït valorant els teixits residencials i industrials, les dotacions i equipaments, els espais lliures i la jerarquia viària i les seves infraestructures. Aquesta aportació ha de permetre entendre la forma d’aquest territori i ha d’ajudar a establir criteris d’intervenció per millorar la qualitat de vida d’aquest entorn urbà. El resultat del taller formarà part de l’exposició.

Data: Dissabte 23 de febrer de 2019, d'11.30 a 14 h, a Espai Zero.

Visita guiada oberta a tothom d'11:30 a 12:30 h. Taller de 12:30 a 14 h (pel qual és necessària la inscripció prèvia a centredart@bcn.cat).​

Programació