Barcelona cultura

Noticies

Un tastet d'un Shakespeare musical i feminista al Mercat de Sant Antoni

dt. 02/07/2019 | 11:00 H

Si divendres, 5 de juliol, a la tarda, aneu a comprar al Mercat de Sant Antoni, tornareu a casa amb els ulls i les orelles plens de música i teatre. I és que membres de la companyia Els Pirates Teatre us oferiran un tastet de l'obra que representen al Grec 2019: Les feres de Shakespeare.

Segur que després d'escoltar els actors i actrius al Mercat, us agafen ganes de comprar una entrada i venir a veure el muntatge complet a l'Onyric - Teatre Condal. En aquest escenari, del 29 de juny al 28 de juliol, Els Pirates Teatre posa en escena la seva pròpia visió de l’Amansiment de la fúria, de William Shakespeare.

Sí, la peça és considerada una de les més masclistes del dramaturg anglès, però en la versió preparada per Ariadna Pastor que dirigeix Adrià Aubert li han donat la volta per tal de convertir en protagonistes tres dones que, a finals segle XVI, aconsegueixen plantar cara a la societat del seu temps i fer-se valer en un món d'homes.

Embolics, enginy, humor i molt bona música en un muntatge musical i feminista del qual el divendres, 5, podreu fer un primer tast al Mercat de Sant Antoni. Segur que us fa venir gana...

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades