Adquirit l’antic edifici de l’Escola Marillac per ubicar-hi una nova escola bressol municipal

La Comissió de Govern ha aprovat aquest dijous l’adquisició de l’edifici situat al carrer de Provença, 389, que havia tingut usos docents fins al curs 2021-2022, per ubicar-hi una nova escola bressol municipal. Amb el pas a la xarxa pública de l’Escola Marillac com a Institut Escola Sicília, aquesta part de l’edifici va quedar en desús.

25/05/2023 15:14 h

Ajuntament de Barcelona

L’edifici té més de 2.000 metres quadrats de superfície edificada, amb 743 metres quadrats de pati, i l’Ajuntament invertirà 4,1 milions d’euros en l’adquisició. Un cop es formalitzi la compra, caldrà licitar i redactar el projecte de la nova escola i fer les obres de reforma per adequar l’edifici a una escola bressol municipal de 7 grups, per a 104 infants de 4 mesos a 3 anys.

Comprats tretze habitatges a les Casernes de Sant Andreu

La Comissió de Govern també ha aprovat, per 2,7 milions d’euros, la compra de tretze habitatges buits a Sant Andreu, propietat del Consorci de la Zona Franca. Els pisos formen part d’una promoció de protecció oficial impulsada pel mateix Consorci de la Zona Franca per reallotjar famílies afectades per la transformació de les Casernes, al passeig de Torres i Bages, 130, i al carrer de Teresa Boronat Fabra, 4. D’aquell procés van quedar aquests tretze habitatges, que es destinaran a l’ampliació del parc municipal d’habitatge.

Etiquetes associades a la notícia