Aprovada la primera fase de la llicència d’obres del Camp Nou

La Comissió de Govern ha aprovat concedir al FC Barcelona la primera fase de la llicència d’obres majors corresponent a la reforma i ampliació de l’estadi del Futbol Club Barcelona, l’Spotify Camp Nou. S’hi inclouen les tasques que s’efectuen en el subsol, com ara el moviment de terres, els murs de contenció i les pantalles perimetrals i fonaments per a la construcció del vas de cara a l’execució posterior de l’obra principal.

08/06/2023 14:17 h

Ajuntament de Barcelona

El club ja disposa d’una altra llicència per executar l’enderroc de tota la tercera graderia de l’estadi, que ja fa setmanes que està en execució.

En paral·lel, se segueix avançant tècnicament amb el club pel que fa a la llicència d’obres de la remodelació del conjunt de l’estadi, amb la voluntat compartida d’aprovar-la al més aviat possible.

Aquest serà l’últim permís necessari per a la reforma, i inclourà les millores que el FC Barcelona va voler incorporar a la llicència de remodelació de l’estadi, concedida a l’abril del 2022 i tramitada segons el projecte de la junta anterior. Es tracta de modificacions que fan millores en termes de sostenibilitat, d’innovació, de tecnologia i d’accessibilitat.

Més informació