BCNegra 2022 a les biblioteques

24/01/2022 10:58 h

Dolors Gándara Sanz

Biblioteques de Barcelona hi participa amb diverses activitats: xerrades, taules rodones, exposicions, clubs de lectura, tallers per a joves, etcètera. Entre totes hi destaca la inauguració de l’exposició “Expedient González Ledesma.  Memòria escrita i cultura popular en Francisco González Ledesma (1927-2015)” i la taula rodona dedicada a la seva faceta de cronista, que es farà el dia 3 de febrer a partir de les 18.30 hores a la Biblioteca Jaume Fuster, amb la participació dels fills de l’autor; Joaquim Roglan Llop, periodista; Jordi Sierra i Fabra, escriptor, i Carlos Zanón, comissari de BCNegra. La trobada serà moderada per Joaquim Noguero, comissari de l’exposició. La mostra es podrà visitar fins al 3 d’abril de 2022.

També tindrem la presència de diversos escriptors i escriptores en sessions obertes de clubs de lectura, presencials i en línia, com ara Joan Manuel Soldevilla, Marta Barrio, Jordi Ledesma, José Ángel Mañas, Elena Medel o Care Santos.

Enguany estrenem una activitat per a nens i nenes de 9 a 12 anys, el taller “Biomedicina forense”, dins el programa estàsON a cinc biblioteques de la ciutat. A partir d’una història sobre un misteriós assassinat, estudiarem l’ADN com a eina per resoldre el crim. Farem diversos experiments científics i tecnològics que ens permetran entendre millor l’ADN i fins i tot visualitzar-lo.

Etiquetes associades a la notícia