‘Capgira el rumb’, un nou web de recursos i serveis sobre consum responsable i sostenibilitat

12/02/2024 12:15 h

Ajuntament de Barcelona

La cooperativa Espai Ambiental ha impulsat aquesta iniciativa per vehicular recursos que impulsin projectes educatius de consum responsable i sostenibilitat urbana.

S’estrena ‘Capgira el rumb’, un nou web de recursos i serveis sobre consum responsable i sostenibilitat dirigit a diferents col·lectius, entre ells els centres educatius, amb l’objectiu d’impulsar projectes educatius de consum responsable i sostenibilitat urbana a través de l’Aprenentatge servei (APS).

Aquest web recull diferents tipus de recursos: guies didàctiques territorials, propostes didàctiques i pòsters i manifestos. Així com presenta diverses experiències de projectes transformadors que poden servir d’inspiració, com per exemple ‘Alimentació sana i sense malbaratament’, ‘Joves TranformadorESS’, ‘Biodiversitat inclusiva’ o ‘Consum responsable de jocs i joguines’.

El web també mostra el ventall de serveis que la cooperativa Espai Ambiental, impulsora del projecte i del web, ofereix a diferents col·lectius. Per a centres educatius, concretament, proposa:

  • APS: projectes transversals i de coeducació basats en l’Economia Social i Solidària i els ODS.
  • Formació: pedagogia en consum responsable i sostenibilitat per al professorat i altres agents educatius.
  • Ambientalització del centre: participació i comunitat per un centre sostenible.

Etiquetes associades a la notícia