Cerca Salut, un mapa digital amb recursos per millorar la salut

El web permet trobar en un sol mapa els gairebé 800 recursos que hi ha a la ciutat per contribuir al benestar, la salut i la cura de les persones, com per exemple associacions enfocades a la bona alimentació, espais que ofereixen classes d’esport a l’aire lliure o bé activitats esportives adaptades a infants amb algun grau de discapacitat física. L’eina es pot fer servir a través del web cercasalut.barcelona i permet fer cerques per paraules clau, temes o territori.

30/01/2023 14:29 h

Ajuntament de Barcelona

L’eina Cerca Salut, impulsada pel Departament de Salut del consistori en col·laboració amb el Consorci Sanitari de Barcelona (CSB) i l’Agència de Salut Pública (ASPB), agrupa actualment uns 800 actius, activitats i recursos, però s’anirà actualitzant amb tots els recursos que ja hi ha a la ciutat o que es vagin creant.

El web incorpora totes les activitats i recursos d’organismes que no tenen ànim de lucre i que són complementaris a les activitats del sistema de salut, serveis socials i educació. Poden ser tallers en centres cívics municipals, casals de gent gran o bé associacions i entitats que treballen en aquest àmbit.

Ara mateix hi ha registrades 325 organitzacions de la ciutat, que, a través d’una intranet col·laborativa, poden crear i gestionar les activitats perquè les dades estiguin sempre actualitzades.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia