Comencen les obres d'un nou carril bici a la Travessera de les Corts

En marxa els treballs per implantar un nou tram de carril bici a la Travessera de les Corts entre l’avinguda Gran Via de Carles III i el carrer de Joan Güell, per guanyar una nova via de connexió Besòs-Llobregat al districte de les Corts. Serà bidireccional, situat al costat mar de la calçada i estarà segregat al trànsit. Comptarà amb senyalització específica i semaforització per a ciclistes.

31/01/2024 17:11 h

Ecologia Urbana

Un cop acabin les obres, aquest tram de la Travessera de les Corts, banda mar, quedarà amb un carril bici bidireccional, un carril de serveis i un carril de circulació en sentit Besòs. El costat muntanya tindrà dos carrils de circulació en sentit Llobregat, un carril de bus taxi i un cordó de serveis.

La ciutat guanyarà un nou itinerari ciclista i, en el futur, està previst que aquest tram connecti amb el nou tram de carril bici que ha de finançar el F.C. Barcelona a la Travessera de les Corts, entre la Gran Via de Carles III i la Riera Blanca, en el marc de les obres de remodelació del Camp Nou. En sentit Besòs, està previst treballar per ampliar el carril bici des del carrer de Joan Güell fins al carrer de Numància.

Afectacions a la mobilitat durant les obres

Es preveu que les obres durin uns dos mesos i es produiran diverses afectacions al trànsit, principalment per l’execució de les noves illetes. Es mantindrà en tot moment un carril bus i un carril de circulació en sentit Llobregat i un carril de circulació compartit amb bus i vehicles en sentit Besòs. Hi haurà afectacions al cordó de serveis i, en sentit Llobregat, abans de la cruïlla del carrer de Joan Güell, es prohibirà fer el gir a l’esquerra cap a Joan Güell.

També hi haurà afectacions a la parada de bus de les línies H8, V5 i 59 que es traslladarà a la Gran Via de Carles III amb el carrer de Lluçà.

Etiquetes associades a la notícia