Torna la música a l'Anella Olímpica

Aquest dissabte comença de nou l’activitat musical a l’Estadi Olímpic amb el concert de Nil Moliner, en un format adaptat als requeriments sanitaris actuals per a activitats culturals realitzades a l’aire lliure: limitació d’aforament per acollir un màxim de 3.000 persones per actuació, totes assegudes i amb una assignació prèvia dels seients.

28/05/2021 17:40 h

Mupert

Aquest concert, que ja ha esgotat totes les localitats disponibles, suposa la culminació de la represa de l’activitat cultural i d’oci al conjunt de l’Anella Olímpica, que ja va acollir el concert pilot de Love of Lesbian per a 5.000 persones al Palau Sant Jordi o els concerts de Sidecar i Carlos Sadness al Sant Jordi Club.

Precisament el Sant Jordi Club ha acollit entre ahir dijous i avui divendres quatre concerts d’Antonio Orozco. I és que l’Anella Olímpica és un espai viu que s’ha adaptat de manera exemplar per mantenir l’activitat cultural segons els requeriments sanitaris de cada moment. Des de gener d’aquest mateix any, s’hi han celebrat diversos actes culturals i esportius, com el Dansa Ara o el Campionat d’Atletisme Indoor, que han generat més de 30.000 experiències segures a les instal·lacions olímpiques.

L’Anella Olímpica ja disposa d’experiència pel que fa a l’organització d’esdeveniments culturals i concerts en època de pandèmia. Durant l’estiu passat, amb la reobertura dels espais després de la quarantena, l’Anella es va convertir en un dels pols culturals de la ciutat, essent un dels espais del festival Cruïlla XXS, que es va adaptar als requeriments sanitaris del moment.

En aquest sentit, cal destacar l’esforç de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) per impulsar l’oci i la cultura en un moment com l’actual, mostrant la seva vocació de servei públic i el compromís amb la ciutadania per generar experiències positives i segures. Tot plegat seguint els protocols sanitaris i de protecció per garantir la màxima seguretat, una feina referendada amb l’obtenció del certificat Global Safe Site en matèria de seguretat davant la covid-19 i del segell Safe Tourism Certified.

Notícies relacionades