Dilluns 5/07, Consell de Barri de la Bordeta

El Consell de Barri de la Bordeta es reuneix dilluns 5 de juliol a les 18 h al Saló de Plens de Sants-Montjuïc. L'aforament està limitat per evitar contagis de covid-19, així que per assistir-hi cal reservar plaça fins a 24 hores abans. També podeu intervenir-hi per videoconferència o bé veure'n només la retransmissió en directe.

10/06/2021 15:24 h

Mupert

Ordre del dia:

  1. Informació del regidor i situació actual de la covid-19.
  2. Projectes de Pressupostos Participatius: pacificació del carrer Constitució, renovació de les zones infantils i la vegetació de la plaça de la Farga i instal·lació de pantalles LED multifunció a instal·lacions esportives.
  3. Projecte de promoció econòmica i cooperativisme: Bloc 4 Can Batlló.
  4. Informacions de projectes a Can Batlló i Magòria.
  5. Proposta de definició de nom per a la plaça de la cantonada Corral / Mn. Amadeu Oller.
  6. Torn obert de paraules.

En l’actual context sanitari, la participació al Consell de Barri, per exposar les preguntes, queixes o propostes que es vulguin plantejar, es podrà fer presencialment o per videoconferència. Per intervenir-hi digitalment, connecteu-vos amb un mòbil o ordinador amb càmera i micròfon/auriculars a aquesta sala de reunions virtual.

Si preferiu assistir personalment a la sessió, tingueu en compte que l’aforament al Saló de Plens està limitat amb l’objectiu de garantir les distàncies de seguretat entre persones. Cal, doncs, realitzar reserva prèvia de plaça a través d’aquest formulari abans de diumenge a les 18 h. Durant les 24 hores anteriors al Consell de Barri es confirmarà la reserva per correu electrònic.

Aquelles persones que no vulgueu intervenir al Consell de Barri sinó veure-ho en directe, podeu fer-ho en aquesta mateixa pàgina.

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, podeu adreçar-vos per correu electrònic a dte03_participacio@bcn.cat.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades