Torna l’In-forma’t per orientar els i les joves en el seu futur acadèmic i professional

Arriba una nova edició de l’In-forma’t amb més de cinquanta activitats gratuïtes per als i les joves de la ciutat perquè descobreixin les opcions formatives que hi ha i per orientar-los a través dels itineraris acadèmics i professionals que millor s’adaptin als seus interessos. La campanya durarà fins al 7 de març.

22/01/2024 14:39 h

Ajuntament de Barcelona

Les activitats de l’In-forma’t estan destinades majoritàriament a les persones joves, però també hi ha sessions per a grups en centres educatius o entitats juvenils, tallers per a famílies amb adolescents i xerrades enfocades a professionals que treballen amb joves. S’organitzen en quatre blocs per donar resposta a les necessitats i la situació de cada persona:

  • Qui soc i què m’agrada? Un bloc enfocat a definir el perfil acadèmic i professional a través dels interessos, les motivacions i les aptituds del jovent.
  • Quins camins puc escollir? Per conèixer els itineraris acadèmics. Inclou sessions sobre el sistema educatiu català adreçades a col·lectius de parla àrab, urdú i xinesa.
  • Quina oferta hi ha? Docents de diferents centres d’ensenyament informen de les alternatives que hi ha per fer batxillerat, cicles formatius, graus universitaris i formacions d’àmbit no reglat. Enguany s’hi incorporen activitats sobre oficis artesans i estudis artístics.
  • És com m’ho imagino? El darrer bloc inclou trobades amb estudiants i professionals perquè els i les joves hi parlin obertament per conèixer millor les feines i els estudis que els interessen.

Totes les activitats són gratuïtes i requereixen inscripció. Les trobareu a la llista d’activitats de l’In-forma’t 2024.

L’In-forma’t l’organitza Joves de Barcelona, el servei municipal que ofereix atenció acadèmica i professional de manera personalitzada, gratuïta i confidencial. Assessoria acadèmica, suport en tràmits acadèmics i programes de mentoria i d’acompanyament són algunes de les activitats que ofereix.

Etiquetes associades a la notícia