El Kn60Lab estrena nou espai per al jovent del Raval

Aquest dissabte 3 de febrer a partir de les 17.30 h, es farà una jornada de portes obertes al nou espai de dinamització juvenil del barri que vol ser el laboratori del futur equipament per a joves Can Seixanta.

31/01/2024 09:49 h

Districte Ciutat Vella

El Kn60Lab ubicat des de fa uns mesos a l’antiga Escola Massana, és un espai d’acollida i de promoció de l’autogestió entre els joves.

Des de l’equipament es vol donar a conèixer i assentar les bases del futur equipament juvenil de Can Seixanta, la històrica fàbrica del carrer Riereta que està en procés de restauració per convertir-se en un equipament per a joves i un espai de memòria popular del barri, amb habitatges de lloguer social.
La rehabilitació de Can Seixanta com a nou equipament de base veïnal s’emmarca en el Pla de Barris Raval Sud i Gòtic Sud de l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu del Kn60lab és fomentar la participació dels adolescents i joves del Raval i del Gòtic Sud, a través de l’autoorganització, l’accés a la cultura i les activitats lúdiques. El Kn60Lab és una mena de laboratori amb tres espais en un: una sala d’estada tranquil·la, per fer tallers i trobar-se, una sala immensa que pot funcionar com un escenari, i un espai intermedi. A iniciativa dels joves, el projecte proposa activitats de l’àmbit lúdic-esportius, de l’àmbit cultural i també de l’àmbit de la introspecció, de debat cognitiu, de militàncies i dissidències. Tot això es fa amb col·laboració amb altres entitats del Raval.

La jornada de Portes Obertes, amb accés lliure i gratuït es farà de 17.30 a 21.30, hi haurà un càtering a càrrec de Joves barres i Paelles, es posarà en marxa un mural col•lectiu i es podran veure exposicions d’artistes sorpresa. I a la sala gran hi haurà música amb MeryB i MaggieG, DJ Selectresses Dri, psy dub techno i l’actuació del Ball del Lleó Xinès.