El paviment del Mercat de la Boqueria es canvia

Dilluns, 16 de gener, comencen les obres de substitució del paviment del Mercat de la Boqueria, que duraran deu setmanes. El mercat estarà obert i les obres es faran en dues fases per reduir al mínim possible les alteracions de l’activitat diària. En el procés s’aplicaran mesures de seguretat importants per minimitzar les molèsties, tant de pols com de soroll.

12/01/2023 15:17 h

Ajuntament de Barcelona

Les obres es faran en dues fases de cinc setmanes cadascuna. La primera fase, per canviar el paviment de la banda de muntanya, començarà el 16 de gener i es preveu que s’acabi el 19 de febrer. La segona fase, a la banda de mar del mercat, començarà el 20 de febrer i durarà fins al 26 de març.

Només hauran de tancar temporalment les parades que es trobin afectades per les obres en cadascuna de les fases, si bé s’estudia la possibilitat que puguin anar reobrint a mesura que avanci la pavimentació dels diferents trams. Pel que fa als locals amb terrasses situats als porxos que limitin amb la zona de treball en cada fase, es recomana que aturin l’activitat.

En total, s’actuarà als 3.600 metres quadrats dels carrers del mercat mitjançant el fresat i la demolició dels paviments actuals i la col·locació d’un paviment únic a tota la superfície. Les obres, que executa l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), tenen un pressupost d’1,4 milions d’euros.

Etiquetes associades a la notícia