Festa de la Ciència

25/05/2023 14:00 h

Biblioteques de Barcelona

La Festa de la Ciència abasta un ampli ventall de temàtiques, com el canvi climàtic, la robòtica, la intel·ligència artificial, les matemàtiques, el món de les dades, l’astronomia, l’arqueologia, la salut, la nanotecnologia, la cultura maker i altres aspectes transversals com són les qüestions de gènere o la interrelació entre l’art i la ciència.

El programa compta amb més de 170 activitats distribuïdes en 24 espais ubicats en el primer tram de la Rambla de Prim (barri Besòs-Maresme del districte de Sant Martí), així com en el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Biblioteques de Barcelona proposem:

Espai de lectura:
La Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, especialitzada en ciència, ofereix durant tot el cap de setmana una selecció de llibres, per consultar i llegir, de temàtica científica per a totes les edats!

EstàsON: el misteri de la llum i els colors:
Taller infantil (de 8 a 10 anys i de 10 a 12 anys) d’experimentació física i química. Organitzat conjuntament amb Barcelona Activa i Funbrain
Dissabte 10 de juny, a les 12.20 h. A l’Espai de lectura.

Us recordem que, recentment, la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte ha inaugurat el BiblioLab Ciència. Aquest nou espai té l’objectiu d’apropar la ciència a la ciutadania amb activitats en diversos formats i per a tots els públics.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia