Vine al nou itinerari guiat per Sant Martí: el món obrer al Poblenou!

Us proposem un itinerari per descobrir el passat de l’antic poble de Sant Martí de Provençals, especialment del barri del Poblenou, a partir del que expliquen els documents que es conserven a l’Arxiu Municipal de Barcelona i, més concretament, els que es preserven a l’Arxiu Municipal del Districte de Sant Martí.

El recorregut s’inicia a la rambla del Poblenou i finalitza al Casino L’Aliança, tot tenint la zona del Taulat com a eix central de la passejada per descobrir els edificis històrics i indrets més emblemàtics d’aquest barri tan singular.

Poblenou és un dels barris on es conjuga millor la modernitat amb el passat industrial i on és fàcil d’imaginar com seria la vida dels adults i infants que hi vivien i hi treballaven. Els carrers, les places i els passatges preserven estampes del passat, així com edificis públics i privats, la majoria d’ells d’arquitectura industrial. Bona part d’aquesta arquitectura és la que es ressegueix al llarg d’aquest itinerari. Gaudiu-lo!

Dia i hora: Dissabte, 28 d’octubre de 2023, a les 11.00 h (es calcula que l’itinerari tindrà una durada d’1:30 hores)

Punt de trobada: Rambla del Poblenou amb cantonada carrer de Fernando Poo. Es recomana presentar-se al punt de trobada amb una antelació de 10 minuts.

És necessària inscripció prèvia a través del següent formulari (places limitades).

Etiquetes associades a la notícia