La gent gran torna a fer-se sentir

Avui ha començat la sisena convenció “Les veus de les persones grans” amb una jornada de treball a la Lleialtat Santsenca. Aquesta convenció, que s’organitza cada quatre anys i tindrà lloc entre setembre del 2022 i març del 2023, és un espai per compartir bones pràctiques, reflexionar i debatre sobre la ciutat i fer propostes per millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania. L’objectiu és fer balanç de la feina feta i formular propostes de futur.

21/09/2022 15:12 h

Ajuntament de Barcelona

La convenció està oberta a la participació de totes les persones de 60 anys o més de la ciutat, així com a professionals, persones investigadores, persones expertes en l’àmbit de l’envelliment i altres grups que hi tinguin interès, i tindrà com a lema “Participem per garantir drets. Vine i fes-te sentir”.

Al llarg d’aquests mesos es faran diferents tipus d’accions: dues jornades de reflexió, una gran varietat d’activitats als districtes, visites a equipaments de referència i tres intercanvis ciutadans. També hi haurà espais específics a la Xarxa Vincles i a la plataforma Decidim per afavorir la participació i escoltar el màxim de veus possible.

La convenció “Les veus de les persones grans” és un esdeveniment que organitza l’Àrea de Drets Socials i que promou el Consell Assessor de la Gent Gran, l’òrgan de participació de les persones grans de la ciutat, des de fa vint anys.

Etiquetes associades a la notícia