La innovació social respon a la crisi de la covid19 al BizBarcelona

Els propers 21, 22 i 23 de setembre torna BizBarcelona amb la intenció de donar suport a la reactivació dels negocis, l’impuls de l’emprenedoria i la creació d’oportunitats de treball per al talent local.

07/09/2020 17:14 h

Laia Ruiz

Després de la difícil situació econòmica generada per la crisi de la covid-19, torna el #BizBarcelona20 del 21 al 23 de setembre. L’esdeveniment comptarà amb una sèrie de tallers, activitats i xerrades per acompanyar l’ecosistema de projectes i organitzacions de la ciutat en la seva reactivació econòmica postcovid.

Les activitats s’estructuren en sis blocs: Emprendre; Creixement; Nous Reptes i Noves realitats; Startups & Business Innovation; Talent Arena (punt de trobada) i ODS. En aquest el marc, es trobaran activitats especialment enfocades a les organitzacions d’Economia Social i Solidària entre les que destaquen:

Està previst que el saló es realitzi de manera presencial. Es garantirà la màxima seguretat de les persones visitants, treballadores i totes les professionals que participen en els seus esdeveniments. Per a protegir-los, existeix un protocol de seguretat i prevenció, elaborat en col·laboració amb l’Hospital Clínic de Barcelona i que s’aplicarà durant la celebració del BIZBARCELONA i del Saló de l’Ocupació en el pavelló 8 del recinte de Montjuïc.

Per conèixer en detall el programa  d’activitats i més informació sobre  l’esdeveniment, us convidem a consultar el web.

Etiquetes associades a la notícia