L’alcalde, a prop teu

Un cop al mes l’alcalde, Jaume Collboni, s’instal·larà durant uns dies en un districte de la ciutat per apropar-se al veïnat de tots els barris. La iniciativa va arrencar a l'octubre a Sant Martí, quan la seu del Districte es va convertir en la Casa Gran de la ciutat, i al novembre és el torn de Sant Andreu.

03/10/2023 15:46 h

Ajuntament de Barcelona

L’objectiu d’aquest programa és guanyar proximitat amb la ciutadania i aprofundir en el contacte directe i sobre el territori amb entitats, comerciants, equipaments, espais públics, empreses, estudiants, treballadors i treballadores del Districte i tots els habitants i els agents socials de la ciutat.

Durant aquests dies, a més de celebrar les reunions dels òrgans de govern ordinaris que tenen lloc habitualment a la seu municipal de Sant Jaume i als despatxos de treball habituals, l’alcalde tindrà una agenda específica per interactuar amb els protagonistes de cada territori.

L’alcalde a Sant Andreu

Del 20 al 23 de novembre, l’alcalde s’intal·la a Sant Andreu, on compagina la seva activitat habitual amb una específica per relacionar-se amb el teixit assocaitiu, veïnal i econòmic del Districte.

L’alcalde a Sant Martí

“L’Alcalde a prop teu” va començar al districte de Sant Martí els dies 3, 4 i 5 d’octubre, amb l’agenda següent, que complementava l’activitat habitual del batlle:

  • Dimarts va dedicar el matí a conèixer de prop el dia a dia de la seu del Districte i l’Oficina d’Atenció Ciutadana. A la tarda va visitar l’inici d’obres de l’ampliació del CAP Besòs i la Biblioteca del Besòs, a l’antic Cinema Pere IV.
  • Dimecres i dijous Jaume Collboni es va reunir amb entitats centenàries del districte, va visitar el Mercat del Clot, la Unitat Territorial de la Guàrdia Urbana a Sant Martí i la Federació Catalana de Bàsquet i va rebre les entitats del districte. A més, va visitar el nou centre de l’Institut de Tècniques Audiovisuals i de l’Espectacle de Barcelona, va tenir una reunió amb dones amb projectes rellevants al districte de caire social, empresarial i privat i va assistir, a la Biblioteca García Márquez, a l’homenatge de la ciutat a Francisco Ibáñez, amb el lliurament de la Medalla Cultural a títol pòstum per al creador de Mortadelo y Filemón.

Etiquetes associades a la notícia