Lliurats 265 reconeixements durant la Diada de la Guàrdia Urbana 2022

Ahir a la tarda va tenir lloc a l’auditori del CCIB la cerimònia de la Diada de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que enguany ha inclòs l’homenatge al personal jubilat i el lliurament de les medalles d’antiguitat, les medalles al mèrit i les plaques de reconeixement de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

26/10/2022 10:18 h

Ajuntament de Barcelona

En total es van lliurar 265 reconeixements, que van posar en relleu la tasca i el compromís de la ciutat dels diversos cossos de seguretat i emergències, serveis socials, diversos col·lectius professionals i altres serveis municipals i entitats socials.

En concret, es van entregar les medalles d’honor al mèrit intern i projectes, medalles d’honor en categoria de bronze, plaques de reconeixement internes i les medalles al mèrit per 35 i 25 anys de servei en categoria d’argent i de bronze. La cerimònia també va incloure l’homenatge al personal jubilat i als familiars de tres agents de la Guàrdia Urbana que han mort durant el darrer any.

La Diada de la Guàrdia Urbana serveix per reconèixer la important tasca que desenvolupen aquests col·lectius al llarg de l’any a la ciutat i per agrair-los la col·laboració en l’àmbit de la seguretat i la prevenció.

Etiquetes associades a la notícia