Celebreu un Nadal més sostenible i solidari a la Fira de Consum Responsable

L’edició d’enguany ens convida a conèixer els valors de l’economia social i solidària amb una gran varietat d’espais dedicats a l’artesania, la roba, la cultura, els llibres, l’alimentació envasada, la cosmètica, les joguines i altres productes per regalar durant les festes i celebracions nadalenques.

17/12/2022 11:28 h

Ajuntament de Barcelona

Com cada any la plaça de Catalunya presenta la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària. Enguany també hi haurà lloc per als més menuts de la casa a l’Esfera, un espai infantil per jugar i aprendre amb les activitats dinamitzades de les organitzacions i empreses que participen en la fira.

Després de dos anys d’afectació per les mesures de la covid-19, també torna la carpa amb alimentació sostenible i de proximitat, l’únic espai de la fira amb aliments no envasats que es poden consumir in situ.

La fira obre del 16 al 30 de desembre (excepte els dies de Nadal i Sant Esteve). L’horari d’obertura és d’11.00 a 20.30 hores, tot i que els dies 16, 19, 20 i 21 obre a les 16.00 hores i el dia 24 tanca a les 18.00 hores. La visita a la fira està organitzada de manera que se segueix un recorregut delimitat.

Notícies relacionades