Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Neix la Taula per l’Acord d’Educació 2030

Avui s’ha constituït la Taula per l’Acord Edu2030 BCN, un full de ruta amb l’horitzó a l’any 2030 per fer de l’educació una prioritat en l’agenda de Barcelona i avançar en l’equitat educativa i reduir els impactes negatius educatius i socials de la pandèmia de la covid-19. Es tracta d’una iniciativa aprovada pel Ple del Consell Municipal del 27 de novembre de 2020 a proposta d’ERC i amb els vots de BComú, el PSC i J×Cat.

03/05/2021 19:48 h

Ajuntament de Barcelona

El grup de treball preveu presentar a finals d’any una proposta d’acord entre els agents educatius de la ciutat i l’Ajuntament perquè s’aprovi al Ple del Consell Educatiu de Barcelona (CEMB) i al Ple del Consell Municipal abans d’acabar l’any. Les conclusions es compartiran amb la presidència del Consorci d’Educació de Barcelona i amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Els punts de partida dels treballs de la taula són els continguts del Pacte per Barcelona del 2020 i els objectius de desenvolupament sostenible a la ciutat amb horitzó 2030. Quan la iniciativa es va aprovar al Consell Municipal, es va encarregar a persones expertes externes i internes de l’Administració l’elaboració d’un document de bases breus amb diagnosi, reptes principals i fites per al 2030, així com línies d’actuació per a cada un dels sis eixos temàtics acordats:

  1. Educació i criança en la petita infància (0-3)
  2. Planificació de l’oferta i parc públic d’equipaments educatius (3-16)
  3. Igualtat d’oportunitats: escolarització equilibrada i educació inclusiva
  4. Trajectòries educatives després dels 16 anys: batxillerat, cicles formatius i segones oportunitats
  5. Dels centres de formació d’adults a l’educació de persones adultes
  6. Oportunitats educatives i culturals més enllà de l’escola

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades