Oberta la convocatòria d’ajuts per a obres de millora en establiments comercials i emblemàtics

L’Institut Municipal de Paisatge Urbà i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona (IMPUQV) ha obert la convocatòria d’ajuts per al foment de la protecció i millora del paisatge urbà. La iniciativa busca promoure la recuperació patrimonial, tot tenint cura de la sostenibilitat ambiental i apostant pel petit comerç. En aquest sentit, inclou ajuts dirigits als establiments comercials de menys de 500 m2 que realitzin obres als seus negocis -que són clau per a la configuració del paisatge urbà de Barcelona- i que compleixin els requisits de la convocatòria. Alhora, els ajuts també inclouen apartats específics dirigits als locals històrics protegits i als locals històrics no protegits.

29/02/2024 18:25 h

Comerç

L’activitat comercial en els edificis de Barcelona és un dels agents principals en la configuració de la imatge de la ciutat, tant des del punt de vista estètic i el que aquesta comporta respecte del confort dels ciutadans en l’espai públic, com pels seus valors simbòlics i de dinamització de l’espai públic. És per aquest motiu que, per tal d’ajudar a la seva millora i posada en valor, l’IMPUQV ha obert un any més la convocatòria d’ajuts econòmics per a obres en establiments comercials i emblemàtics.

Les sol·licituds poden presentar-se fins al 15 de novembre de 2024. Tota la informació sobre aquestes ajudes, pot consultar-se aquí. La convocatòria també es pot trobar aquí.

Etiquetes associades a la notícia