Oberta la convocatòria de subvencions ordinàries pel 2021

El dilluns 11 de gener a les 16 hores es farà la sessió informativa sobre la convocatòria amb atenció a l’àmbit de les persones amb discapacitat. Serà en format virtual.

24/12/2020 09:16 h

Laia Ruiz

La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona, en sessió celebrada el passat dia 3 de desembre de 2020 ha aprovat la Convocatòria General de Subvencions 2020 per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. El termini de presentació de sol·licituds per part de les entitats serà del 7 al 27 de gener de 2021, ambdós inclosos. És important tenir en compte que no serà admesa a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert.

Podeu trobar informació sobre el tràmit clicant en aquest enllaç.

Sessió informativa

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha organitzat una sessió informativa sobre la convocatòria de subvencions amb una especial atenció a l’àmbit de les persones amb discapacitat.

  • Dia: 11 de gener
  • Hora: 16 hores
  • Lloc: sessió virtual

Cal inscriure’s al correu electrònic subvencionsimpd@bcn.cat.

Les persones inscrites rebreu l’enllaç per poder seguir la sessió.

En cas que necessiteu qualsevol mesura d’accessibilitat per a la sessió informativa, podeu fer la petició en aquesta mateixa direcció.

A més, com cada any, Torre Jussana elabora tutorials i formacions per a les entitats de la ciutat. Podeu trobar més informació a la seva pàgina web.

Etiquetes associades a la notícia