Propostes de l’oposició al Ple ordinari del 26 de juny de 2020

El Ple del Consell Municipal del mes de juny ha aprovat tres propostes de l’oposició, amb les quals s’acorda impulsar un pla de reactivació econòmica, detallar les funcions i publicar una memòria anual de les activitats dels agents cívics i instar el Govern municipal a promoure canvis legislatius en matèria financera i econòmica, conjuntament amb el Govern de Catalunya.

26/06/2020 17:59 h

Ajuntament de Barcelona

Junts per Catalunya ha presentat al Ple municipal una proposta per impulsar un pla per facilitar i potenciar l’activitat empresarial, emprenedora i econòmica de la ciutat, amb la qual també es reclama que s’analitzin tots els processos dels tràmits que es fan amb l’Ajuntament per intentar simplificar la burocràcia i agilitar les tramitacions. La proposta s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

La proposició que ha presentat Ciutadans sol·licitava informació de partida, revisió i aplicació de canvis al pla de modificacions viàries a la ciutat. La proposta s’ha rebutjat amb els vots favorables de Cs, J×Cat, el PP i BCN Canvi i els vots contraris d’ERC, BComú i el PSC.

El Partit Popular ha proposat detallar les funcions i publicar una memòria anual de les activitats del cos d’agents cívics de Barcelona. La proposta s’ha aprovat amb els vots favorables de BComú, el PSC, J×Cat, Cs, el PP i BCN Canvi i el vot contrari d’ERC.

Barcelona pel Canvi ha instat el Govern municipal a negociar amb el Port de Barcelona i amb Museo Hermitage de Barcelona, SL, per desenvolupar i aprovar el projecte Hermitage. Aquesta proposta s’ha rebutjat amb els vots favorables de J×Cat, Cs, el PP i BCN Canvi, els vots contraris de BComú i el PSC i l’abstenció d’ERC.

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat al Ple una proposició amb contingut de declaració institucional en la qual s’insta el Govern municipal a promoure i adoptar canvis legislatius i acords en matèria financera i econòmica, conjuntament amb el Govern de Catalunya. Aquesta proposta també s’ha aprovat amb els vots favorables d’ERC, BComú, el PSC i J×Cat, els vots contraris del PP i BCN Canvi i l’abstenció de Cs.

Etiquetes associades a la notícia