Recursos per presentar els projectes a "Enfortim l’ESS 2021"

La convocatòria de subvencions Enfortim l’ESS 2021 (podeu consultar la convocatòria sencera al BOP ) de l’Ajuntament de Barcelona tenen per objectiu reactivar i enfortir els projectes de l’economia social i solidària. És important llegir amb atenció les bases de la convocatòria, ja que enguany hi ha novetats sobre tot pel que fa a les noves modalitats.

06/04/2021 09:21 h

Ajuntament de Barcelona

Entre el 6 d’abril i el 5 de maig podeu presentar les vostres iniciatives a la convocatòria  Enfortim l’Economia Social i Solidària 2021. Per preparar la documentació necessària i la redacció del projecte us facilitem una sèrie de manuals i guies per facilitar aquesta tasca.

Recordeu que, a més d’aquests documents, s’ha habilitat el correu electrònic (subvencions_ec_solidaria@bcn.cat) per atendre tota la informació en relació a la convocatòria.

A la documentació adjunta d’aquest article trobareu el manual amb el contingut de la convocatòria i el manual administratiu per la presentació telemàtica.

I també, a continuació:

El consistori barceloní destinarà un total d’1’2 milions d’euros a enfortir i impulsar projectes que fomentin activitats d’interès públic o social per la ciutat. En aquesta nova convocatòria, a més de la voluntat de reactivar l’activitat econòmica de les organitzacions de l’ESS es busquen projectes que contribueixin a desenvolupar els objectius de l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030 –Reactivació i enfortiment duna economia per a la vida a la ciutat– així com del Pla municipal d’Impuls de l’Economia Social i Solidària a la ciutat pel període 2021-2023.

 

 

Etiquetes associades a la notícia