Renovació de la gespa artificial i altres millores en disset camps de futbol municipals

Les obres d’adequació, a càrrec de l’Institut Barcelona Esport (IBE), tenen una inversió de 5,1 milions d’euros i la previsió és que es facin entre els mesos de juliol i setembre.

02/02/2022 14:50 h

Ajuntament de Barcelona

Dues de les obres que ja s’han executat són les que corresponen al Camp Municipal de Futbol l’Àliga i al Camp de Futbol Municipal del Carmel, i la previsió és que la resta de les obres es desenvolupin en dos grups: entre els mesos de juliol i agost i entre els mesos d’agost i setembre. Es preveu que la licitació de les obres surti aquest primer trimestre de l’any.

El gruix de les obres se centra sobretot en la renovació de la gespa artificial d’aquests camps de futbol, després que ja hagin passat en tots els casos més de 12 anys des que es va col·locar. També s’hi inclouen altres actuacions, com la remodelació dels vestidors del Camp Municipal de Futbol del CEM Horta o l’estudi estructural de les graderies del Camp Municipal de Futbol del Guinardó.

Les anàlisis tècniques van mostrar la necessitat de fer aquestes millores en camps de sis districtes de la ciutat. Es tracta de tretze camps de futbol que es troben en deu instal·lacions esportives:

  • Deu camps de futbol 11
  • Dos camps de futbol 7
  • Un camp de futbol 5

 Les tretze instal·lacions, per districtes 

  • Districte de Sants-Montjuïc: Camp Municipal de Futbol La Bàscula
  • Districte de Sarrià – Sant Gervasi: Camp Municipal de Futbol Vallvidrera
  • Districte de Gràcia: Camp Municipal de Futbol Nou Sardenya i Camp Municipal de Futbol l’Àliga (projecte ja executat)
  • Districte de Nou Barris: Camp Municipal de Futbol Porta
  • Districte de Sant Andreu: Camp Municipal de Futbol Bon Pastor i Camp Municipal de Futbol Trinitat Vella
  • Districte de Sant Martí: Camp Municipal de Futbol Poblenou – Agapito Fernández, Camp Municipal de Futbol Júpiter i Camp Municipal de Futbol Andrade – Sant Martí

A més del canvi de gespa, s’aprofitarà per instal·lar el marcatge de futbol americà en dos d’aquests camps i es marcarà de forma definitiva el del Camp de Futbol Municipal Parc Catalana. Així ja seran tres els camps que oferiran aquesta polivalència per facilitar la pràctica d’aquest esport.

A aquests tretze projectes cal sumar-hi els previstos al Camp de Futbol Narcís Sala i les actuacions als camps municipals de futbol CEM Horta i Guinardó.

 

 

Etiquetes associades a la notícia