Cuida el teu benestar emocional mitjançant l'art i els espais entre iguals!

28/03/2023 09:21 h

Joventut

La primavera ja se sent als carrers i als nostres ànims i, com en cada canvi d’estació, el teu servei d’escolta i acompanyament, l’Aquí t’escoltem, et porta noves activitats per cuidar-te!

Fes un cop d’ull al programa i reserva plaça a la que més t’agradi!

Totes les activitats són gratuïtes i estan adreçades a joves de 12 a 20 anys (si no s’indica el contrari).

Per a més informació, no deixis de contactar amb l’Aquí t’escoltem.

CIUTAT VELLA

A l’Espai Jove Palau Alòs

  • Artestima, els dimecres (quinzenalment) de 18 a 19.30 h. T’agrada dibuixar o en vols aprendre? Vols fer “collage” o mandales? Vols saber més de tu i expressar el que sents? Nosaltres t’ensenyarem com!

EIXAMPLE

A l’Edifici Transformadors

  • CreArte, els dilluns de 18 a 20 h. Espai de creació artística com a via d’expressió i de transformació emocional. La seva finalitat és promoure processos de creació artística per comunicar i connectar amb com ens sentim i com ens hi relacionem.
  • Fotografia i vídeo, els dijous, de 18 a 20 h. Espai creatiu per a joves on la fotografia i el món de la imatge seran les vies d’expressió i canalització emocional sobre diferents temàtiques d’interès per als i les joves.
  • Teatre, els dimecres de 18.30 a 20 h. Espai per a joves on treballar la gestió emocional, la vergonya, la por i l’expressió corporal, a través de la improvisació teatral i l’expressió corporal.

A la Biblioteca Joan Oliver Sant Antoni

  • Amor, relacions, i…, els dimarts (mensualment) de 18.30 a 20 h. Espai de trobada segur i íntim on parlar amb els i les joves sobre temes de sexualitat afectiva, mites del amor romàntic, violència de gènere i relacions afectives.

SANTS-MONTJUÏC

A l’Espai d’adolescents La Clau

  • CreArte, els dilluns de 18 a 19.30 h. Taller d’expressió artística a través d’un espai per desenvolupar l’àmbit emocional dels i les joves. La seva finalitat és promoure processos de creació artística per comunicar i connectar amb com ens sentim i com ens relacionem.

A l’Institut Lluís Vives

  • Good vive, els dimecres de 16.30 a 17.30 h. Espai de trobada per a dones joves on compartir inquietuds i generar un clima de confiança. S’hi desenvoluparan activitats i temes proposats pel propi grup, sorgits de les necessitats expressades per les participants.

LES CORTS

A l’Espai d’Adolescent Jovecardí

  • Compartim, entre nosaltres, els dilluns de 17 a 19 h (per a joves de 12 a 14 anys). Sents malestar emocional? No et trobes bé a l’institut? Tens problemes a casa? No et sents còmode amb el teu grup d’iguals? Si tens algun d’aquests o altres malestars t’oferim un espai d’acompanyament emocional on adquirir recursos, sentir-nos escoltades i gaudir d’un lloc de seguretat i cures.

GRÀCIA

A l’Espai Jove La Fontana

  • Literalment emocions: maquillatge, els dimecres de 17.30 a 19.30 h (per a joves de 15 a 20 anys). T’agrada expressar-te amb el maquillatge i vols aprendre tècniques per fer-lo? Penses que és important fer autocures i enfortir l’autoestima? Vine a compartir amb altres joves “tips” de maquillatge i d’amor propi.
  • Fotografia creativa, els dilluns de 17.30 a 19.30 h. T’agrada la fotografia? Vols aprendre noves tècniques? T’esperem en el nou taller de fotografia on, mitjançant la imatge, crearem espais de trobada per a joves on compartir inquietuds i generar un clima de confiança on parlarem de les necessitats que tingueu.
  • CreArte, els dimarts de 17.30 a 19.30 h. T’agrada dibuixar? Vols aprendre noves tècniques? Conèixer gent amb els mateixos interessos que tu? En aquest taller, mitjançant el dibuix i l’expressió artística, crearem espais on poder compartir les teves inquietuds, i una via per comunicar i compartir el que t’emociona.

SARRIÀ-SANT GERVASI

A l’Espai Jove Casa Sagnier

  • Entre joves, els dilluns de 17.30 a 19.30 h. Espai de relació i comunicació fluida on compartir inquietuds interessos i pensaments sobre temàtiques diverses, com per exemple l’autoconeixement, l’autoestima, la gestió emocional i la sexe-afectivitat…
  • Estima’t(e), els dimarts de 17.30 a 19.30 h. Espai segur per treballar l’amor i les seves dimensions a través de l’art. Redescobreix-te i descobreix el teu l’amor propi i les teves relacions. Aquest taller pretén potenciar el teu benestar emocional a nivell personal i relacional. Vine a construir i deconstruir-te!
  • CreArte, els dijous de 17.30 a 19.30 h. Taller per acompanyar en l’etapa vital de cada persona a través de la creació artística com a via d’expressió i de transformació emocional. Permet promoure processos de creació artística per comunicar i connectar amb com ens sentim, qui som i qui volem ser.

HORTA-GUINARDÓ

A l’Espai Jove Boca Nord

  • Enfronta’t: Arts marcials i emocions, els dilluns de 17.30 a 19.30 h. Com treus la ràbia? I la frustració? Sabries canalitzar-la en benefici propi? Descobreix els teus propis recursos, pren consciència de les teves emocions i posa’t en forma! Des de l’Enfronta’t podràs aprendre tècniques d’autodefensa, conèixer els teus punts febles i enfortir-te tan físicament com emocionalment. T’atreveixes a enfrontar-te a tu mateixa?
  • CreArte, els dimarts de 17.30 a 19.30 h. Troba en l’art i els processos artístics una via per comunicar i compartir el que t’emociona. Coneix altres joves i les teves emocions, mentre aprens tècniques amb què gaudir de l’art com el fanzine, el còmic, la fotografia, el retrat i l’autoretrat, la il·lustració, el modelatge, l’”stop motion” i moltes més!

NOU BARRIS

A l’Espai Jove Les Basses

  • Cuina d’expressió, els dimecres de 17.30 a 19.30 h (per a joves de 12 a 20 anys). Tot cuinant, facilitarem l’expressió i gestió d’emocions i fomentarem l’acompanyament cap a l’autonomia mitjançant el desenvolupament de competències com el treball en equip, la motivació, l’autoconeixement, l’autoestima, la motivació, la seguretat i la confiança
  • Maquillatge, manicura i autoestima, els dimarts de 17.30 a 19 h (per a joves de 14 a 20 anys). Espai artístic on el maquillatge i l’art de la manicura esdevenen recursos per tractar, millorar i parlar sobre l’autoestima, així com el seu impacte en nosaltres i en la societat en la que vivim actualment.

SANT ANDREU

A l’Espai Jove Garcilaso

  • Teatre, els dilluns de 17.30 a 19.30 h. Taller per aprendre a gestionar les emocions mitjançant les arts escèniques.

SANT MARTÍ

Al Centre Cívic Can Felipa

  • Som joies, els dimarts de 17 a 19 h. Vine a aprendre a fer les teves joies amb resina i altres materials mentre aprenem sobre els diversos estereotips amb els quals convivim. Treballaràs les formes de consum alternatives, obtindràs recursos per pensar de manera crítica i eines per poder consumir i utilitzar diferents materials d’altres maneres: treballant l’autoconeixement propi, l’apreciació a la diversitat…
  • CreArte, els dimecres de 17.30 a 19.30 h. Troba en l’art i els processos artístics una via per comunicar i compartir el que t’emociona. Coneix altres joves i les teves emocions, mentre aprens tècniques amb què gaudir de l’art com el fanzine, el còmic, la fotografia, el retrat i l’autoretrat, la il·lustració, el modelatge, l’”stop motion” i moltes més!

Etiquetes associades a la notícia