Reobertura de l'Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc

Després de quatre mesos de tancament de l’Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc a causa de la infecció fúngica que va afectar gran part dels seus fons documentals, us informem que aquest centre ja ha pogut reobrir les seves portes per oferir els seus serveis habituals una vegada han finalitzat les tasques de desinfecció i neteja pertinents.

Aquestes tasques han consistit en la identificació de les caixes infectades, la seva desinfecció i la neteja dels espais, inclosos els dipòsits, la sala de consulta i les sales de treball. S’han mobilitzat equips de professionals de conservació i restauració, de neteja i del propi Arxiu Municipal. En total, s’ha dut a terme un tractament de 22.000 caixes amb documentació, així com d’altres objectes conservats al centre d’arxiu que formen part de donacions rebudes al llarg dels anys.

En aquests moments, l’Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc ha restablert la seva activitat en el seu horari habitual d’atenció al públic (amb cita prèvia), de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h.

Etiquetes associades a la notícia