Entorn, medi ambient i tecnologia, protagonistes de Llum BCN 2024

La nova edició del festival dedicat a les arts lumíniques explorarà, del 2 al 4 de febrer de 2024, la relació amb l’entorn, les preocupacions mediambientals i l’impacte tecnològic. En formaran part una quarantena de propostes, de tretze artistes nacionals i internacionals, a més d’una tria d’alumnes de les escoles d’arquitectura i disseny de la ciutat. Són creacions artístiques poc usuals i efímeres, que tenen com a matèria primera la mateixa llum. Obriu bé els ulls, que comença Llum BCN 2024!

10/01/2024 16:04 h

Ajuntament de Barcelona

Les instal·lacions artístiques es podran veure principalment, com ha estat habitual en les últimes edicions, al barri del Poblenou, amb una parada especial a la zona de les Glòries, que ofereix propostes en diversos equipaments.

Enguany el festival Llum BCN inclou tretze instal·lacions professionals i disset d’escoles. La directora artística del festival és Maria Güell Ordis, amb Juliette Bibasse com a curadora internacional convidada. La imatge és obra de l’artista menorquí Àlex Gifreu.

A l’app de Llum BCN hi trobareu un mapa interactiu per descobrir totes les instal·lacions, i tota la informació pràctica necessària.

Si voleu gaudir intensament de Llum BCN 2024, agafeu el tramvia T4 i recorreu el Poblenou i les Glòries, però, abans, consulteu la llista de propostes d’aquesta edició al web del festival. 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades