L’Escola Mare de Déu de la Soledat s’incorporarà a la xarxa pública el curs vinent

El curs vinent, l’Escola Mare de Déu de la Soledat s’incorporarà a la xarxa d’educació pública de la ciutat amb el nom d’Escola Segre, i permetrà augmentar l’oferta a Sant Andreu, un districte amb una demanda creixent. Aquest és el vuitè centre concertat amb alumnat que s’integra a la xarxa pública, després de l’Institut Escola Sant Felip Neri, que també s’integrarà a la xarxa el curs vinent.

16/02/2023 16:53 h

Ajuntament de Barcelona

El centre es troba al carrer del Segre, 35, en unes instal·lacions de la Fundació Mare de Déu de la Soledat, i actualment és una escola d’una línia amb 206 alumnes matriculats: 51 alumnes en segon cicle d’educació infantil i 155 en educació primària.

El Consorci d’Educació, integrat pel Departament d’Educació i l’Ajuntament, ha arribat a un acord amb la titularitat del centre i la propietària de les instal·lacions per pagar un lloguer i poder continuar amb el projecte dins de la xarxa pública.

L’Escola Mare de Déu de la Soledat consta de dos edificis, amb planta baixa i dues plantes, respectivament, envoltats de pistes esportives i una zona enjardinada de 6.500 metres quadrats.

Està previst renovar-ne el mobiliari i fer-hi actuacions per assegurar els aspectes de seguretat i evacuació. La inversió és de 680.000 euros, finançats al 50% pel Departament d’Educació i l’Ajuntament.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades