Nova edició de la Barcelona Innova Week

Amb una vintena d’activitats programades entre el 14 i el 20 de novembre, l’edició d’enguany de la Barcelona Innova Week vol ajudar a transmetre com la tecnologia posada al servei de les persones permet avançar cap a un entorn urbà més inclusiu, resilient i sostenible.

13/11/2022 10:06 h

Ajuntament de Barcelona

La seu de la cinquena edició de la Barcelona Innova Week, on tindran lloc la majoria de les activitats programades, serà Ca l’Alier, el centre d’innovació urbana de la ciutat de Barcelona.

Enguany, en la setmana també hi col·laboraran una vintena d’organitzacions i entitats de l’ecosistema innovador, com la Xarxa d’Ateneus de Fabricació, MUHBA, Straddle3, Lichen Innovació Social, ISGlobal, Aiguasol, Sostre Cívic o l’Escola Superior d’Art i Disseny Llotja.

Mitjançant diferents tallers, passejades, visites i activitats, la ciutadania podrà conèixer d’una manera vivencial i experimental projectes com la producció participativa d’habitatge assequible i sostenible per a joves, la creació de cartelleria sostenible amb biomaterials, amb CIBICO, l’ús de la fabricació digital per a la creació d’un jardí vertical i la utilització de drons per a la gestió d’aforaments a les platges, entre d’altres.

També permetrà conèixer Takatà, la nova marca de bosses i motxilles elaborades cent per cent a mà per artesans de la Barceloneta a partir de veles i plàstics recuperats del sector nàutic i marítim del nostre litoral.

 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia