Constituïda la Comissió del Pacte per la Ronda del Dalt

L’alcalde, Jaume Collboni, ha signat el decret que regula el funcionament, l’estructura i les funcions de la comissió, que celebrarà com a mínim una sessió plenària a l’any. L’objectiu és avaluar i consensuar les opcions de transformació de la via i dels barris dels entorns.

15/04/2024 19:24 h

Ajuntament de Barcelona

La comissió reuneix persones de l’àmbit polític municipal i del teixit veïnal, associatiu i econòmic, persones expertes independents, entitats veïnals i professionals de l’àmbit tècnic.

El decret estableix que la presidència l’ostentarà Damià Calvet, regidor de Junts per Catalunya, i les vicepresidències, la tinenta d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, i el regidor del Districte d’Horta-Guinardó, Lluís Rabell.

L’objectiu inicial és estudiar la transformació de la ronda de Dalt a Horta-Guinardó, establir acords i fer-ne el seguiment, i més endavant estendre els treballs als trams que travessen els districtes de Sarrià – Sant Gervasi, Gràcia i Nou Barris.

Hi haurà una oficina tècnica de coordinació dels treballs, a més d’una taula tècnica, que elaborarà els estudis, i una taula ciutadana, que recollirà les demandes de les entitats, i la secretaria tècnica gestionarà el calendari.

Etiquetes associades a la notícia