Torna la Barcelona Triatló by Santander el 2021

La Barcelona Triatló by Santander 2021 tornarà el 10 d’octubre amb un nou format, després que l’edició anterior se suspengués a causa de la pandèmia. En aquesta edició, la prova es reinventa i constarà de dues competicions: una prova popular amb una distància única, esprint, en les modalitats individual, parelles i relleus, i una prova internacional, la Copa d’Europa de Triatló, que sí que es va poder celebrar l’any passat, amb la participació de triatletes en categoria masculina i femenina d’àmbit mundial.

29/06/2021 15:10 h

Ajuntament de Barcelona

Amb aquesta segona edició de la Copa d’Europa a Barcelona es vol donar continuïtat a la iniciativa posada en marxa l’any passat, quan es va celebrar per primera vegada, amb la intenció de promoure aquesta disciplina esportiva tan arrelada a la ciutat.

El centre neuràlgic de les dues competicions serà el front marítim de la ciutat, la zona de platges de la Mar Bella i la Nova Mar Bella i les instal·lacions municipals del Camp de Futbol Municipal Can Aranyó – Agapito Fernández i el CEM La Mar Bella.

Les dues competicions disposaran d’un protocol sanitari de prevenció de la covid-19 que seguirà la línia dels darrers esdeveniments organitzats per l’Institut Barcelona Esports (IBE), que garanteix la seguretat de totes les persones que hi participen, tant esportistes com de l’organització.

Les inscripcions de la prova popular s’obriran el 5 de juliol, i es podrà consultar tota la informació al web de la prova.

La Barcelona Triatló by Santander 2021 l’organitza l’IBE, titular de l’esdeveniment, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Triatló (FETRI).

 

Etiquetes associades a la notícia