Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Tot a punt per al 42, el nou festival de gèneres fantàstics

Del 3 al 7 de novembre, la Fabra i Coats, les biblioteques i les llibreries de la ciutat s’ompliran de les activitats del 42, el primer festival literari de ciència-ficció i fantasia, en què participaran escriptors referents del gènere com Elia Barceló, Marc Pastor o Anna Starobinets.

27/10/2021 11:50 h

Ajuntament de Barcelona

El programa del festival 42 inclou més de setanta activitats com xerrades, tallers, recitals i entrevistes, que giraran entorn de temes com la mitologia, els robots, el posthumanisme, el feminisme o el terror i que dialogaran amb altres narratives com els videojocs, el cinema o els còmics.

A més, aquesta primera edició homenatja clàssics de la ciència-ficció com Douglas Adams o Stanisław Lem, a qui es dedica una exposició a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra. D’altra banda, al recinte de la Fabra i Coats es podrà visitar la mostra “Somnis de robot: 100 anys imaginant éssers artificials”, que combina els textos d’especialistes en el gènere i dibuixos de l’historietista Albert Monteys.

Un altre dels pilars del festival serà l’entrega dels premis 42, que es lliuraran el dissabte 6 de novembre a les millors obres del gènere publicades l’any passat.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia