Un nou bus a demanda a Nou Barris cobrirà Vallbona Sud i Torre Baró Sud a partir del 12 de setembre

Programades sessions informatives als barris per explicar-ne el desplegament i com utilitzar el servei, que funcionarà com a prova pilot i substituirà la línia 180 durant sis mesos

29/08/2022 09:00 h

Districte Nou Barris

Un nou bus a demanda arriba a Nou Barris. Després de l’èxit de “El meu Bus”, que opera actualment a Torre Baró, arriba ara el torn de “El Meu Bus Torre Baró Sud – Vallbona Sud”.

El servei començarà a operar el 12 de setembre i funcionarà durant sis mesos com a prova pilot. Durant aquest temps, substituirà la línia 180.

En aquest tríptic trobareu tota la informació.

Sessions informatives

Amb motiu de l’entrada en funcionament d’aquest nou bus a demanda, Nou Barris oferirà diverses sessions informatives per explicar-ne el desplegament i com utilitzar el servei. Aquest n’és el calendari:

A Torre Baró

  • Lloc: Casal de Barri Torre Baró. Avda. Escolapi Càncer, 5
  • Dies: Dilluns 5 de setembre, a les 18 hores. Dimecres 7 i divendres 9 de setembre, amb dos horaris a escollir: a les 10 hores o a les 18 hores

A Vallbona

  • Lloc: Casal de Barri Vallbona. Carrer Oristà, 8
  • Dies: Dijous 1 de setembre, a les 18 hores. Divendres 2 de setembre, amb dos horaris a escollir: a les 10 hores o a les 18 hores

En totes les sessions cal que hi dugueu el telèfon mòbil.

El Meu Bus

El Meu Bus va arribar per primer cop a Barcelona el 2019. Ho va fer a Torre Baró. Tot i que les parades són fixes, el recorregut no ho és: es basa en un sistema intel·ligent que encaixa les sol·licituds de desplaçament rebudes amb antelació.

Els horaris de pas també es calculen en funció de les peticions. La persona usuària ha d’indicar l’hora en què vol viatjar, la parada en què pujarà, la parada en què baixarà, i quantes persones hi viatjaran.

 

Etiquetes associades a la notícia