Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Una cimera per repensar el turisme del futur

A la cimera mundial de turisme Future of Tourism World Summit, que tindrà lloc a Barcelona els dies 26 i 27 d’octubre, es reflexionarà sobre els reptes de futur del sector amb professionals i institucions d’arreu del món.

13/07/2021 15:22 h

Ajuntament de Barcelona

La cimera té per objectiu trobar solucions a curt i mitjà termini que contribueixin a la recuperació del sector turístic després de la crisi sanitària, social i econòmica provocada per la covid-19. Inclourà taules de debat, entrevistes, col·loquis i ponències i es desenvoluparà entorn de set eixos que recullen els punts més importants i demanats pel sector, relacionats amb temes com les identitats culturals, la sostenibilitat, els destins intel·ligents i la personalització en la experiència del client, entre d’altres.

La Future of Tourism World Summit l’organitza la Fundació INCYDE de les Cambres de Comerç Espanyoles i la Fundació Advanced Leadership amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, i hi participaran organismes internacionals com l’Organització Mundial del Turisme (WTO), l’Organització Internacional del Treball (OIT), el Banc Mundial, el Banc Interamericà de Desenvolupament o la Comissió Europea (CE), a més de grans empreses i persones expertes de prestigi reconegut a escala mundial.