Vintè aniversari del concert de cant coral ‘Canta gran!’ amb la veu ben alta

El concert de cant coral de les persones grans de Barcelona, ‘Canta gran!’, ha celebrat el seu vintè aniversari amb 280 cantaires sobre l’escenari de L’Auditori.

19/07/2021 20:36 h

Ajuntament de Barcelona

La proposta musical i pedagògica Canta gran!, que organitza cada any l’Ajuntament en col·laboració amb el Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona, ha ofert aquest vespre un repertori que ha combinat i recordat cançons de totes les edicions celebrades fins ara, com Bella ciao, Flor de nit, Marieta de l’ull viu o En clau d’amor, entre d’altres. Així, cantaires i públic han repassat la història del projecte cantant i gaudint en un concert molt especial.

Malgrat la situació sanitària, no s’ha volgut renunciar a celebrar el vintè aniversari del concert, que coincidia tradicionalment amb la festivitat de Nadal. Per fer-ho possible, s’han seguit totes les mesures de seguretat i protecció sanitàries, els assajos s’han fet de manera virtual i els cantaires s’han trobat per primera vegada a l’assaig general.

El programa del Canta gran! segueix les línies de promoció de l’empoderament i l’envelliment actiu, fomentant que les persones grans participin plenament en la societat i que el seu valor hi repercuteixi. Cantar, i cantar en grup, aporta beneficis tant físics com psicològics, és una eina de participació social, de millora i manteniment de la salut i de desenvolupament personal gràcies a la pràctica de l’activitat artística.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia