La Mercè, amb les noves tecnologies

Drons que formen figures sorprenents al cel, hologrames que ballen, realitat augmentada... Us presentem l’itinerari més tecnològic de la Festa Major!

Drons
16/09/2023 - 08:00 h - Cultura i lleure Ajuntament de Barcelona

Divendres, 22 de setembre – Espai Mediterràniament (platja del Bogatell).

30 anys de Vila Olímpica

Gaudiu de la tecnologia més creativa amb la proposta que veureu des de la platja del Bogatell (Espai Mediterràniament). Mireu com s’enlairen els drons que formen part de l’espectacle 30 anys de Vila Olímpica. Un aniversari d’alçada!

Divendres, 22 de setembre – Parc de l’Estació del Nord

I love you so much

La tecnologia ens sorprendrà igualment al parc de l’Estació del Nord, on la companyia francesa Nokill Elektra oferirà una experiència electrònica molt singular. I és que hi trobarem una DJ formidable… i un cos de ball format per hologrames! Una proposta innovadora que atraparà el públic en aquest joc d’imatges 3D, música ballable i sorpreses.

Del 22 de setembre a l’1 d’octubre – Plaça de la Mercè

La Mercè de Picasso

Aquest espai urbà, acollirà una instal·lació immersiva perquè la ciutadania pugui endinsar-se en el dia a dia del jove Picasso i saber quiones coses el van influir mentre residia a Ciutat Vella. A través d’aquesta experiència, coneixerem la infància i l’adolescència del futur pintor en la casa i l’entorn en què va créixer. Squaremmkm, entitat que dissenya experiències al voltant de l’art i la cultura, transformarà l’espai per recrear-hi aquella casa on un jove Picasso va agafar per primer cop els pinzells.

Diumenge, 24 de setembre – Espigó del Gas

Geometrics X200

L’escenari habitual del Festival Pirotècnic Internacional de Barcelona, enguany rebrà molt més que focs artificials: la nit del 24 de setembre, assistirem a un espectacle extraordinari, una al·legoria lluminosa i tridimensional sobre la geometria, interpretat per dos-cents drons que executaran una coreografia aèria al ritme de música i efectes sonors. Geometrics X200 és una creació de Floke Drone Art que formarà figures de fins a cent metres d’amplada i visibles a un quilòmetre de distància.

Si sou amants de les noves tecnologies aplicades a l’art i a la cultura, no podeu deixar passar aquest itinerari!

Més informació al web de La Mercè.