870

Formulari de consulta

És imprescindible concertar una cita per accedir al servei.

Per a consultes sobre qüestions bibliogràfiques, així com per demanar cita prèvia, ompliu el següent formulari:

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer 031-Contactes i Mailing de l’Institut de Cultura de Barcelona) amb la finalitat d’informar-vos de totes les activitats que es fan en el Museu Frederic Marès http://www.bcn.cat/cultura/legal/cat.html, legitimada pel consentiment que ens atorgueu.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les vostres dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 d’11 de juliol, us indiquem que en emplenar els camps adreça postal, adreça electrònica o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per realitzar comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.