IniciITINERARI GUIAT: La Barcelona de Frederic Marès
921

ITINERARI GUIAT: La Barcelona de Frederic Marès

Itinerari per la ciutat de Barcelona a través de les obres públiques de l’escultor

Espai a on es desenvolupa: Estudi-biblioteca de Frederic Marès i recorregut per diferents carrers i places de Barcelona

Tipus d’activitat: Visita guiada

Durada: 2.30 hores

Preu: Grups (fins a 20 persones): 135 € *

10 € per persona extra fins a un grup màxim de 25.

Cal sumar l’import de l’entrada al Museu. Consulteu les tarifes per a grups.

Reserva prèvia al telèfon 93 256 35 00, de dimarts a divendres de 10 a 14 hores, o al correu electrònic reservesmuseumares@bcn.cat

Descripció de l’activitat

A través d’aquesta visita veurem in situ algunes de les moltes escultures públiques de Frederic Marès –algunes de ben desconegudes per part dels vianants– i trepitjarem alguns dels racons de la ciutat relacionats, d’una manera o altra, amb l’artista. D’aquesta manera, coneixerem de ben a prop alguns dels moments més destacats de la seva vida i de la seva trajectòria professional, com a escultor però també com a col·leccionista i com a actiu membre de la vida cultural barcelonina i catalana.

Metodologia

Mitjançant un recorregut que s’inicia al Museu i continua pels carrers i places de la ciutat, ens endinsarem en l’obra i vida de Frederic Marès, cosa que ens permetrà prendre consciència de la seva presència a la ciutat i conèixer una mica millor el context polític i social en el qual va desenvolupar la seva producció artística. Finalment, es reflexionarà al voltant del seu llegat i de com aquest ha perdurat a la ciutat.