45

Preus i serveis

Preus

Els preus d'entrada inclouen la visita a l'exposició permanent i a l'exposició temporal.

PÚBLIC INDIVIDUAL: 4,20€

Entrada reduïda: 2,40 €

Persones de 16 a 29 anys; Majors de 65 anys; Aturats; Targeta rosa reduïda; Famílies nombroses i monoparentals; Carnet de les Biblioteques de Barcelona i Targeta Barcelona Card Express.

Barcelona Bus Turístic: 3,40€

Entrada gratuïta: Primer diumenge de mes (d'11.00 a 20.00 h); Diumenges a la tarda (a partir de les 15.00 h); Menors de 16 anys; Membres de l' ICOM; Membres de l'Associació de Museòlegs de Catalunya; Targeta rosa gratuïta; Passi metropolità d'acompanyant d'un discapacitat; Professors d'ensenyament reglat acreditats; Guies turístics en l'exercici de la seva feina; Periodistes acreditats; Targeta Barcelona Card i Gaudir BCN.

Segona visita:
Es recomana al visitant individual que, atès que el Museu és molt gran, si vol continuar la visita un altre dia, li cal guardar el tiquet per poder gaudir d'una segona visita sense cost, vàlida durant els sis mesos següents a la compra.

Venda per internet: aquí

Venda anticipada: Tiquet rambles. Palau de la Virreina (La Rambla, 99). De dilluns a diumenge de 10 a 20,30 h. Tel. 93 316 10 00.

GRUPS*:

Visita lliure: 2,40 € p/p.

Visita amb activitat concertada (per a escoles i altres col·lectius): 2,40 € de l'entrada p/p + preu de l'activitat*

* Els grups escolars de menors de 16 anys només paguen el preu de l'activitat

Es recomana reserva prèvia al següent correu electrònic: reservesmuseumares@bcn.cat.

Podeu consultar l'oferta d'activitats per a escoles i altres col·lectius aquí

* mínim 10 persones, màxim 25. Si el grup no arriba a 10 persones, cadascuna d'elles abonarà l'entrada al Museu segons els preus vigents.

Serveis

Informació general

- En el Taulell d'Informació i Atenció al Públic situat en el vestíbul del Museu, el personal informa de tots els serveis, els espais i la programació del Museu.

- Directori de l'edifici amb plànols d’orientació de les plantes, amb el contingut de les diferents sales i els preus d'accés al Museu.

- Un total de 4 pantalles tàctils: al  Pati i a les  plantes 0, 1 i 2,  on s'hi pot consultar les principals activitats i el web del Museu.

- A cada planta trobem un plànol de la distribució i orientació de l'espai.

Espai d’acollida

Espai d’acollida a la recepció del Museu moblat amb una taula i 4 cadires. Plafons informatius sobre el contingut i la història del Museu. S'hi poden consultar una pantalla tàctil amb les principals activitats i el web del Museu. També es poden consultar les publicacions del Museu que s’exhibeixen en un expositor.

Consigna

- 50 consignes. És obligatori guardar-hi les bosses de més de 40 x 40 cm.

- 2 consignes per a bicicletes plegables.

Infants

Canviador d’infants a la planta 1.

Els cotxets d’infants poden accedir al Museu per la porta del carrer dels Comtes.

Recursos per la visita al Museu

Audioguies: 1 €. Disponibles en català, castellà, francès i anglès.

Radioguies: disponibles per a grups acompanyats de guia.

Llibrets de sala del Gabinet del col·leccionista: exemplars de consulta que permeten disposar d’informació sobre el contingut de cada sala del Gabinet. Un cop utilitzats, s’han de retornar al Museu. Disponibles en català, castellà i anglès.