L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la Setmana d’Arquitectura 2019, una iniciativa compartida que tindrà lloc en diferents escenaris de la ciutat del 9 al 19 de maig a Barcelona.

Durant aquests dies Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinaries i territorials. En el centenari de la fundació de l’escola de disseny i arquitectura Bauhaus, l’edició d’enguany posarà èmfasi en el llegat dels diferents moviments arquitectònics de principis del segle XX, per estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i debat.

Comptant amb la participació d’institucions públiques i de la ciutadania, s’ha elaborat un extens programa d’actes, amb cicles de cinema i arquitectura, conferències, rutes, concursos o espais de difusió per tots els districtes…

Sens dubte Barcelona té en la seva arquitectura urbana un patrimoni quotidià d’indubtable valor. L’arquitectura és la base de l’espai físic en què es desenvolupa la vida dels barcelonins i barcelonines, i per això la Setmana vol servir per reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania.

Si vols participar en aquesta edició,
pots proposar la teva activitat.
Consulta les bases de la convocatòria actual.

La Setmana d’Arquitectura és una iniciativa oberta que vol estendre la presència i col·laboració a representants de diferents disciplines socials, culturals i artístiques que desitgin realitzar esdeveniments centrals o paral·lels. Consulta les bases de la convocatòria per la presentació de propostes vinculades a la Setmana d’Arquitectura de Barcelona 2019, que estarà oberta fins el 15 de març de 2019.

Agenda

No s'han trobat activitats
 

Comparteix aquesta pàgina