Històries de Viatges

Per aquesta activitat cal inscripció prèvia.  Inscriu-te

Activitat finalitzada

Adreça
C/ Pedrera del Mussol, 10, 08001 - Barcelona
Franja horària
Tarda
Horari
dg. 08 oct. · 16:00 - 17:00
dg. 08 oct. · 17:00 - 18:00
dg. 08 oct. · 18:00 - 19:00
dg. 08 oct. · 19:00 - 20:00
Saltar la galeria principal

Una proposta artística centrada en la memòria del barri de Can Clos a partir de les aportacions dels seus protagonistes.

Històries de Viatges és el fruit d'un projecte artístic de creació comunitària liderat per La Inefable que treballa al barri des de set anys. S'ha desenvolupat a partir del teatre i del llenguatge sensorial al barri de Can Clos, en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona-Pla de Barris, l'escola de Can Clos, l'associació de veïns de Can Clos, Teatro de los Sentidos i finançat per la Generalitat.

Històries de viatges neix amb la voluntat de reforçar els vincles intergeneracionals entre els diferents col·lectius participants. La proposta artística està centrada en la memòria del barri a partir de les aportacions dels protagonistes: nens, adults i grans i amb l'objectiu de transformar l'escola en un punt de trobada cultural oberta al barri. 


Direcció artística: Giovanna Pezzullo 

Dramatúrgia: Nelson Jara, Stephane Laidet, Giovanna Pezzullo 

Mares viatgeres: Sandra Rivera Solano, Mar Guerrero, Katherine Orellana, Rossini Reyes 

Nens viatjant:Austin, Juanpablo, Pau, Sebastián 

Mestres portuàries: Adriana García Cornejo, Yolanda Cruz Tejeda, Meritxell de Montellà Llauradó, Pilar Hernández Alcarraz, Marta Sañudo Motilva 

Projecte finançat per la Generalitat de Catalunya.

Àmbits
Teatre