Informació pràctica

 • No caldrà inscripció prèvia per assistir a les activitats, excepte en els casos que la pròpia idiosincràsia de l’activitat exigeixi un aforament limitat. Consulta a cada activitat si cal inscripció o no. 

  Inscripció prèvia
  Les inscripcions de les activitats que ho requereixin, estaran disponibles a partir de divendres 29 de setembre a les 9.00 h fins el divendres 6 d'octubre a les 12.00 h. 

  Cancel·lació
  Et demanem que siguis corresponsable i facis un bon ús de l’entrada. Per respecte a les persones que no podran assistir a les activitats per manca de localitats, evita deixar espais buits. En cas que no hi puguis assistir, anul·la la teva reserva. Pots fer-ho des de l’enllaç que trobaràs al correu electrònic de confirmació de la reserva.

   

 • Metro o FGC: 

  Al voltant de la muntanya trobem les estacions d’Espanya (L1, L3, L8 i altres línies de FGC), Poble Sec (L3), Paral·lel (L2, L3), Foc (L10 Sud), Foneria (L10 Sud) i Magòria-La Campana (L8 i altres línies de FGC).

  Autobusos Barcelona - TMB

  -El bus 150 surt de la plaça d’Espanya i arriba fins al castell recorrent bona part de la muntanya. Aquest cap de setmana incrementa la freqüència i passarà cada 9-11 minuts entre les 10:00 h i les 20:00 h.

  -El bus 13 uneix la plaça d’Espanya i Montjuïc amb la Marina, des d’on també es pot pujar i baixar de la muntanya amb el bus de barri (125) i amb el 23, que va fins a la Zona Franca. 

  -El bus 55 ve des del centre de la ciutat i puja a la muntanya pel Poble-sec. 

  -El bus 107 puja des de Can Tunis i recorre els carrers del Cementiri de Montjuïc.

  Funicular

  El Funicular connecta l’estació de Paral·lel, on arriben les línies L2 i L3 del metro, amb la de Parc de Montjuïc en només dos minuts. Es fa servir amb els bitllets integrats de metro i autobús.

  Telefèric

  - El Telefèric surt des de l’estació superior del funicular i arriba fins al cim de la muntanya, on hi ha el castell. De tornada, pots baixar al Mirador de l’Alcalde. 

  Descompte del 50% als bitllets d’anada i tornada del Telefèric de Montjuïc amb el codi: VIUMONTJUIC. Promoció vàlida només amb la compra a www.holabarcelona.com de 2 al 8 d’octubre. No acumulable amb altres promocions o descomptes.

  Bicing

  - No hi ha estacions de Bicing dalt de la muntanya, però sí tot al voltant perquè puguis arribar-hi i després caminar o agafar el bus 150. Consulta les ubicacions exactes i disponibilitat al mapa del Bicing.

  Si vens en cotxe aparca amb descomptes:
  Descomptes en l’aparcament B:SM Rius i Taulet:

  1.Per a aquells assistents amb turisme que prevegin una estada curta:
  - Entrada via app smou amb servei Pàrquing via app activat: 2,55 €/h IVA inclòs (30% dte. respecte al preu habitual de 3,65 €/h).

  2. Per a aquells assistents amb turisme que prevegin estar tot el dia o anar els dos dies:
  -Disponible l’opció Parking Card 1 dia o Parking Card 2 dies, reserva de pregament que permet estacionar durant 24H o 48H consecutives amb la possibilitat d’entrar i sortir tantes vegades com es necessiti.

  Parking Card 1 dia: 18€ IVA inclòs (equivalent a 4 hores i 56 minuts a tarifa cotxe 3,65 €/h)

  Parking Card 2 dies: 32€ IVA inclòs (equivalent a 8 hores i 46 minuts a tarifa cotxe 3,65 €/h)

  Canals de compra:
  -Reserva per avançat en compra online
  -Caixer automàtic de l’aparcament

 • Zona de restauració i música als Jardins Joan Brossa
  Durant el cap de setmana de #ViuMontjuïc, L'associació Menja’t Montjuïc puja als Jardins Joan Brossa per a oferir-te música i gastronomia a l'aire lliure. El dissabte 7 d'octubre, des de les 12h fins a les 20h i el diumenge 8 d'octubre des de les 12h fins a les 20 h, hi haurà una zona de restauració i una programació musical de qualitat a càrrec del col.lectiu Salvadiscos de Poble Sec, que ens farà gaudir de bona música fins al final de la jornada, amb els millors èxits de jazz, cumbia, hip-hop i molt més.. 
  Veniu a ballar i a gaudir de la gastronomia del Poble-sec i de la cultura de Montjuic.
  Més informació a https://www.instagram.com/menjat.cat/
   

  Menja’t Montjuïc 
  Menja’t Montjuïc, és una associació de bars i restaurants del Poble-sec, que col·labora amb iniciatives culturals i gastronòmiques del barri. Durant el cap de setmana del Viu Montjuic, alguns dels restauradors associats a Menja't Montjuïc oferiran street food als Jardins Joan Brossa. 
  Per saber-ne més consulta la seva web http://www.menjat.cat/


  Bars i restaurants:
  Els equipaments culturals de Montjuïc compten amb serveis de bar i restauració on es pot menjar, beure, descansar i anar al lavabo. 
   

  Guinguetes:
  Per tota la muntanya trobareu també guinguetes de bar amb terrasses on descansar, prendre alguna cosa i anar al lavabo.
  • Les Cascades
  • Mirador de l’Alcalde
  • Marcelino
  • Passeig dels Cims
  • La Caseta del Migdia

  Zones de pícnic:
  El parc de Montjuïc també disposa de diverses zones de pícnic on parar per menjar, beure o descansar.
  • Jardins de Joan Brossa
  • Mirador de la Satalia
  • Jardí Botànic
  • Pedrera del Mussol
  • Camí del Polvorí
  • Mirador del Migdia
   

 • Pots trobar més informació a la web del Parc de Montjuïc