Parc de Montjuïc

Notícies

Fons de dansa clàssica al Museu de les Arts Escèniques

09/11/2020 - 18:46

Montjuïc. El Museu de les Arts Escèniques ha incorporat el fons documental de la ballarina clàssica Consol Villaubí, pionera de grups d'avantguarda als anys 50.

El Telefèric de Montjuïc, fora de servei en cap de setmana

30/10/2020 - 17:25

Mobilitat. Des de dilluns 2 de novembre, l’horari del Telefèric de Montjuïc és de dilluns a divendres d’11 a 18 h. Els caps de setmana no hi ha servei.

Espai de dol gestacional

Obre l’espai de dol gestacional i neonatal al cementiri de Montjuïc

29/10/2020 - 09:40

Cementiris. La iniciativa vol visibilitzar el dol gestacional i neonatal i acompanyar les famílies que han patit el decés del seu infant.

Canvi de sentit d'escales mecàniques a Montjuïc

01/07/2020 - 08:30

Montjuïc. Mentre les escales de pujada des de la plaça de les Cascades cap al Palau Nacional restin fora de servei, les que habitualment baixen aniran cap a dalt i la baixada es farà per les del passeig de Jean C.N. Forestier.

L’agenda de Montjuïc

Cerca a l’agenda

Serveis i equipaments del parc

Museus, jardins, pistes, un castell... a Montjuïc hi ha molts punts d’interès i també serveis que t’ajudaran a descobrir-los. Troba-ho tot en aquest mapa.

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

  Un parc de parcs

  A la muntanya de Montjuïc hi ha una quinzena de parcs i jardins molt diversos per gaudir de la natura sense sortir de la ciutat.

  1/1

  Parcs destacats

  Des de paratges forestals fins a jardins temàtics. Gaudeix-los!

  Jardins de Mossèn Costa i Llobera

  La brisa marina arriba directament a aquesta vessant orientada al port on trobem una de les col·leccions de cactus i plantes crasses més importants del món.

  Jardins de Joan Brossa

  El que durant més de 30 anys va ser el Parc d’Atraccions de Montjuïc, avui és un gran espai verd cobert d’una vegetació esponerosa i mediterrània.

  Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer

  Amb un pendent lleuger i bones vistes sobre la ciutat, la combinació de plantes bulboses, rizomatoses i aquàtiques confereix a aquests jardins un cromatisme excepcional.

  Jardins de Joan Maragall

  Al voltant del Palauet Albéniz només es percep el refilar dels ocells i el so de l’aigua que raja de les fonts ornamentals.

  Jardins del Mirador de l'Alcalde

  Espai tranquil, lluminós i assolellat amb unes vistes excepcionals sobre tot Barcelona.

  Parc del Mirador del Migdia

  El vessant sud de Montjuïc està ple de senders per passejar-hi amb bones vistes sobre la ciutat i la posta de sol, a més d’una zona de pícnic.

  Jardins de Laribal

  A més del primer roserar públic que es va crear a Barcelona, el de la Colla de l’Arròs, aquests jardins acullen una riquíssima vegetació, amb l’aigua que baixa per les cascades.

  Jardins del Teatre Grec

  Nascuts com a roserar, són un dels espais verds creats per a l’Exposició Internacional de 1929, incloent-hi l’amfiteatre construït sobre una antiga pedrera.

  Més Montjuïc

  Com arribar i moure’s pel parc

  Metro, bus, funicular i telefèric, a més dels taxis i els vehicles privats, faciliten la mobilitat pel parc de Montjuïc i permeten arribar a tots els seus jardins, serveis i equipaments culturals, esportius o de lleure. Consulta quin és el mitjà de transport que més et convé en funció del temps i la vessant de la muntanya que vulguis explorar.

  Coneix el Consell del Parc de Montjuïc

  Des de l’any 2014, tots els operadors públics i privats que treballen a la muntanya de Montjuïc seuen plegats a les sessions del Consell del Parc de Montjuïc per coordinar llurs actuacions. A través de reunions plenàries o de la Comissió Permanent, fan seguiment i vetllen per l’assoliment dels objectius estipulats al Pla d’Actuació del Parc de Montjuïc 2019-2029.

  BAR I MUNTANYA

  Web

  TURISME KM0

  Web

  BARCELONA PANORÀMICA

  Web

  IMATGES MONTJUÏC

  Web

  Comparteix aquest contingut