Dau al sec

L’any 1910 es va construir al carrer Salvà, a l’extrem nord-oest del barri del Poble Sec, una nau modernista d’uns tres-cents metres quadrats. Després de rehabilitar-la completament i d’obtenir la llicència per poder obrir les portes al públic, el 2018 s’hi emplaça el projecte Dau al Sec Arts Escèniques. La sala central de la nau, de cent vint metres quadrats, compta amb un plató diàfan de proporcions equilibrades —gairebé quadrat—, que té capacitat per a noranta espectadors.

El nom de Dau al Sec sorgeix de la mateixa arquitectura de l’espai, que evoca un dau, i de la intenció de retre homenatge a una de les avantguardes més riques en imaginació i poesia que ha donat el nostre país.

El projecte neix amb el propòsit de dinamitzar la reflexió, promoure el compromís amb la paraula i el diàleg sobre els conflictes actuals, tot plegat mitjançant la programació d’espectacles i la producció d’esdeveniments en l’àmbit de la cultura escènica, construïts amb rigor i objectius artístics afins.
 

L’espai acollirà l’exhibició d’espectacles, assajos, tallers, laboratoris, residències tècniques i, eventualment, lloguers.

https://www.daualsecartsesceniques.cat/

Trobeu-lo a:

Espai Dau al Sec Dau al sec