Vés al contingut

Participants

Imatge
PLAY IT LOUD! - Striving for a more inclusive, equal music sector
PLAY IT LOUD!
Una lluita per a un sector musical més inclusiu i igualitari

“Play it Loud!” és un projecte de JM International per garantir l’empoderament a través de la música de dones i col·lectius juvenils poc representats.

El projecte vol contribuir a un àmbit juvenil musical més igualitari i divers, acollint la joventut infrarepresentada perquè s'apropiï de la música, s'expressi lliurement a través d'aquesta i participi activament als espais democràtics i cívics locals i europeus, contribuint així a donar forma a una societat més inclusiva.

Inspirat en la iniciativa “Loud! Campament”, proposada per JM Norway, “Play it Loud!” va començar l'abril del 2020 gràcies a les subvencions de la Fundació Europea de la Joventut (EYF) i del Programa Erasmus+. Fins ara, al llarg d'un conjunt d'activitats locals i internacionals, el procés ha comptat amb la participació de més de 100 músics joves, operadors culturals, personal d’entitats i persones expertes en treball juvenil, la indústria musical, la gestió cultural, la igualtat de gènere i la inclusió.

“Play it Loud!” continuarà el 2023 gràcies a una segona subvenció del Pla de Treball de l'EYF amb noves iniciatives per ampliar la sensibilització davant els col·lectius juvenils desfavorits en l’àmbit musical.

Share